KING CHICKEN - AMAGER

Recentreview


3,5 stjerner ud af 280 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra King Chicken - Amager. Vil du vide mere? Få mere at vide

15 jul 2024 at 11:19 Kyllingen var super god, men kartoflerne kan de virkelig ikke finde ud af. Den bagte kartofle var ikke helt færdig og lille og lidt tarvelig med en klat smør i sølvpapir. Fond kartoflerne manglede også lidt for at være færdig og der mangler noget
13 jun 2024 at 21:20 For lang tid fra bestilling af maden til levering. Kold mad!
17 maj 2024 at 21:17 Jeg bestilte 1/2 kylling m salat og en pasta salat med kylling - bacon, men fik en alm salat i stedet for pastasalat, ringede så til King Chicken for at informere om fejlen og har så fået penge retur for den glemte pastasalat, men det2 gang det sker
9 apr 2024 at 13:21 Jeg har noteret i kommentar til salaten, at jeg er glutenallergiker. Alligevel får jeg en salat fyldt med brødcrutonner. Da jeg henvender mig til just eat omkring det, siger de det ikke er noteret jeg er glutenallergiker, og vil ikke gøre noget
7 apr 2024 at 19:21 Igen var den halve liter sodavand kun en dåse..
18 mar 2024 at 17:19 Det manglede simpelthen en 1/2 grillkylling og just-eat vendte aldrig tilbage.
1 mar 2024 at 8:26 Fantastisk ovnstegt kylling , og super fritter som muligvis er hjemmelavet.
26 feb 2024 at 0:05 Både flødekartofler og "fondkartofler" var tørre og hårde. Salaten smagte decideret som var den dårlig. Leveringen nåede at blive udskudt omkring en halv time, før den endelig dukkede op.
10 feb 2024 at 15:05 Har oplevet et par gange nu, at der er fejl i ordren, denne gang var det pasta salaten med kylling/bacon som var uden pasta??? Salaten smagte heller ikke helt frisk desværre. Så King Chicken STRAM OP !
1 feb 2024 at 16:52 Rigtig dejlig mad! Spist der i mange år. Levering: Dejlig glad mand som kom med maden som var dejlig varm!
28 jan 2024 at 20:13 elsker deres mad men burde bare selv ha hentet det just eat appen virker ikke.. så siger den at maden kommer om 20 min så 7 og så 36... den ændret hele tiden tidspunkt man burde da vide om det 7 min eller 32...
6 jan 2024 at 18:02 Utroligt man ikke kan få det rigtige man bestiller og det er anden gang det sker på under 1 måned